JPG Size Reducer - Ngurangi Ukuran Gambar Tanpa Kualitas Kurang -

Alat JPEG Ukuran Reducer minangka alat sing paling apik kanggo ngurangi gambar minangka lan nalika dibutuhake. Alat kasebut nyuda ukuran gambar supaya gampang kanggo lampiran ing email utawa disimpen ing disk kita. Langkah-langkah kanggo nggunakake alat kasebut yaiku:

Langkah 1: Klik utawa seret file kanggo ngunggah gambar. Sampeyan bisa milih nganti 20 gambar sing pengin ngurangi.

Langkah 2: Pilih kualitas gambar bebarengan karo jembar lan dhuwur.

Langkah 3: Klik ngunduh lan simpen gambar sing kurang kapisah utawa bebarengan ing siji berkas.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah